Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ.Επάνοδος στην ΝΔ?

Ο Δικηγόρος-Ποινικολόγοςκ Βασίλης Δ. Νουλέζας πού στις κοινοβουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009 είχε κατέλθει εκτάκτως ,τήν τελευταία στιγμή κυριολεκτικά ώςΥποψήφιος Βουλευτής με τόνΛΑ.Ο.Σ.στόν Ν.Πιερίας, εξετάζει το ενδεχόμενο της επανόδουκαι επανάκαμψης στα δημόσια πράγματα χωρίς να προσδιορίζει τόν πολιτικό χώρο στόν οποίον ανήκει πλέον και τόν πολιτικό φορέα που τον εκφράζει.
Δηλώνει ανένταχτος μετά το 2007 κατα την διακυβέρνηση Κ.Καραμανλή και πολιτικά άστεγος.Σημειώνει οτι τόν απωθεί και τόν προβληματίζει η de facto νεοφιλελευθεροποίηση και αναπόφευκτη ιδεολογική συρρίκνωση και αυτοαπομόνωση απο την κοινωνία της Δεξιάς παράταξης με τήν Αντιπροεδρία Αδωνι Γεωργιάδη και η μετατόπιση της δεξιότερα ,με συνέπεια τήν κοινωνική και πολιτική περιχαράκωση της ΝΔ πού απέχει πολύ από εκείνη του ιδρυτή της Κ.Καραμανλή και δέν υποδέχεται ρόν ψηφοφόρο τού κέντρου.
Προσθέτει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τήν μεγάλη παρέκλιση απο τις προεκλογικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις ,ασκει φιλολαική πολιτική στήριξης των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων που υποφέρουν πληρώνουν τόν αιματηρό μνημονιακό μονόδρομο της τελευταίας εξαετίας.
Συμφωνει με την.συνταγματική αναθεώρηση και ειδικότερα την άμεση εκλογή τού ΠτΔ από τόν λαό.
Αν αλλάξουν οι συνθήκες στο εσωτερικό της ΝΔ και οι ισορροπίες δεν αποκλείει το ενδεχόμενοπολιτικής συνεργασίας του με τηναξιωματική αντιπολίτευση η επανένταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου